Ook de nieuwsbrief van Landgoederen en Buitenplaatsen in Zuid-Holland ontvangen? Schrijf je in!

Medewerkers

 
Aan het Erfgoedhuis Zuid-Holland zijn medewerkers verbonden die behalve algemene kennis over het cultuurhistorisch erfgoed specialistische kennis op deelterreinen hebben. Onderstaand treft u een overzicht aan van de medewerkers met daarbij genoemd hun specifieke werkveld.

afdeling Erfgoed & Ruimte

Janneke van Haver-Plas (consulent archeologie)
Studeerde Klassieke Archeologie aan de Universiteit van Leiden en Museumstudies aan de Universiteit van Amsterdam. Janneke is sinds 2009 werkzaam bij Erfgoedhuis Zuid-Holland als consulent archeologie.
plas@erfgoedhuis-zh.nl
015 215 43 54
  Janneke van Haver-Plas
 
Onno Helleman (hoofd provinciaal steunpunt monumentenzorg & archeologie)
Studeerde kunstgeschiedenis aan de Rijksuniversiteit Utrecht en deed nadien de post HBO opleiding Restauratie en Bouwhistorie aan de Hogeschool Utrecht.
helleman@erfgoedhuis-zh.nl
015 215 43 55
  Onno  Helleman
 
Marc Laman (consulent)
Marc Laman heeft na zijn opleiding tot leraar geschiedenis in Delft, kunstgeschiedenis gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden, specialisatie Architectuurgeschiedenis.
laman@erfgoedhuis-zh.nl
015 215 43 56
  Marc  Laman
 
Ellen Steendam (consulent)
Ellen Steendam studeerde geschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen en Museum & Gallery Studies aan de University of St. Andrews in Schotland. Haar specialisaties zijn molens, vrijwilligersmanagement, publiekstaken en collecties. Zij werkt sinds 2007 bij het Erfgoedhuis ZH.
steendam@erfgoedhuis-zh.nl
015 215 43 84
  Ellen  Steendam