Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van Landgoederen en Buitenplaatsen in Zuid-Holland ontvangen? Schrijf je in!

Medewerkers

 
Aan het Erfgoedhuis Zuid-Holland zijn medewerkers verbonden die behalve algemene kennis over het cultuurhistorisch erfgoed specialistische kennis op deelterreinen hebben. Onderstaand treft u een overzicht aan van de medewerkers met daarbij genoemd hun specifieke werkveld.

afdeling Erfgoed & Ruimte

Janneke van Haver-Plas (consulent archeologie)
Studeerde Klassieke Archeologie aan de Universiteit van Leiden en Museumstudies aan de Universiteit van Amsterdam. Janneke is sinds 2009 werkzaam bij Erfgoedhuis Zuid-Holland als consulent archeologie.
plas@erfgoedhuis-zh.nl
015 215 43 54
  Janneke van Haver-Plas
 
Onno Helleman (hoofd provinciaal steunpunt monumentenzorg & archeologie)
Studeerde kunstgeschiedenis aan de Rijksuniversiteit Utrecht en deed nadien de post HBO opleiding Restauratie en Bouwhistorie aan de Hogeschool Utrecht.
helleman@erfgoedhuis-zh.nl
015 215 43 55
  Onno  Helleman
 
Marc Laman (consulent)
Marc Laman heeft na zijn opleiding tot leraar geschiedenis in Delft, kunstgeschiedenis gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden, specialisatie Architectuurgeschiedenis.
laman@erfgoedhuis-zh.nl
015 215 43 56
  Marc  Laman
 
Ellen Steendam (consulent)
Ellen Steendam studeerde geschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen en Museum & Gallery Studies aan de University of St. Andrews in Schotland. Haar specialisaties zijn molens, vrijwilligersmanagement, publiekstaken en collecties. Zij werkt sinds 2007 bij het Erfgoedhuis ZH.
steendam@erfgoedhuis-zh.nl
015 215 43 84
  Ellen  Steendam
 
 

DIt is een woord uit de verklarende woordenlijst

Je kunt het wooord dan ook verklaren met een meer of minder lang tekstje. En als van toepassing dan kun je ook een link toevoegen naar een externe website met meer informatie. Die link verschijnt dan onder de verklarende tekst.

Klik hier voor meer informatie